Krijoni Me Ne

Hackasaurus is an open-source project. If you're a coder, just fork the goggles on Github, find a bug, and contribute away!

Bëhuni Pjesë e Grupit Google

Pajtohuni te grupi ynë në Google, nëse keni ndonjë pyetje ose nëse dëshironi të propozoni ndonjë ide.

Fjalosuni me ne

Chill out with the development team on IRC at #hackasaurus on irc.mozilla.org. We love visitors!

Përktheni lëndë

Do të ishim të lumtur po të na ndihmonit në përkthimin në gjuhë të ndryshme të mjeteve dhe të planit mësimor.