Remix, Make and Share

Hackasaurus makes it easy to mash up and change any web page like magic. You can also create your own webpages to share with your friends, all within your browser.

Nisjani

Merrni Pjesë Në Një Veprimtari

Find a hacking club, workshop, class or design jam in your neighborhood.

Mësoni Më Tepër

Mësojuni të Tjerëve Krijimin Përmes Web-it

Mjete për arsimtarë, prindër dhe fëmijë. Fletë me zgjidhje dhe plane mësimore!

Mësoni Më Tepër

Krijoni Me Ne

Hackasaurus është një projekt me burim të hapët. Na ndihmoni ta bëjmë edhe më të mahnitshëm!

Mësoni Më Tepër